Om-os heroshot

Snerydning

Det er lovpligtigt at de gangbare arealer, der er tilknyttet ejendommen, skal være ryddet inden kl. 07.00 i hverdagene og inden kl. 09.00 i weekenden. Med JC Anlæg ApS som samarbejdspartner, sørger vi for at al snerydningen og saltningen.

Få et tilbud på snerydning ved at udfylde kontaktformularen herunder. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 31 17 07 66, så vi kan tage en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Effektiv glatførebekæmpelse

Hos JC Anlæg ApS er du sikret en høj servicestandard ind for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Det er af denne grund at vores kunder bliver ved med at vælge os til opgaven. Vi gør meget ud af at have en god og personlig dialog omkring løsningen af vores opgaver, så du som kunde er tilfreds hver eneste gang.

Snerydning sidekick

Fordelen ved en fast aftale

Med en fast aftale om snerydning hos JC Anlæg ApS, er du forberedt til når vinteren sætter ind og sneen begynder at falde. Herved kan I trygt gå gennem vinteren, da vi overvåger vejret og iværksætter den nødvendige indsats automatisk, når behovet opstår.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på telefon 31 17 07 66, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan naturligvis også blot sende os en besked ved hjælp af kontaktformularen her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med et godt tilbud på opgaven.

jcanlaeg.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK