heroshot

Grønt arbejde

Her kan du få hjælp til alle former for haveopgaver, såsom græsslåning, buskrydning, hækklipning, beskæring, plantning, bortkørsel af affald m.m. Vi tilbyder enkeltstående opgaver og serviceaftaler, hvor vi sørger for løbende pasning af din have eller de grønne områder.

Send os en besked via kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 31 17 07 66.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få smukke grønne arealer

Grønne arealer der er velplejede giver en helt speciel stemning, hvad enten det er haven eller virksomhedens arealer, der er tale om. JC Anlæg ApS sørger for at de grønne områder fremstår smukke og velplejede efter de behov I måtte have. Vi tilrettelægger vores service i samarbejde med jeres ønsker.

Groent-arbejde sidekick

Tegn en serviceaftale

Brug din tid på afslapning eller andre gøremål, mens vi sørger for pasningen af din have. En fast aftale kan eksempelvis indebære årlige beskæringer, ugentlig græsslåning, beplantning, lugning m.m.

En serviceaftale til virksomheden vil sikre at jeres grønne arealer altid fremstår lige så professionel som jeres organisation.

Lad os give dig et godt tilbud

Hvad enten der er tale om en enkeltstående opgave eller en serviceaftale, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Skriv til os ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi er også til at træffe telefonisk på 31 17 07 66.

jcanlaeg.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK